NBF arrangerer sitt første webinar!

Mandag 14. september kl 19 braker det løs. NBF går online! Bli med på webinar med Mikael Gennser. Mikael Gennser er senior forsker ved KTH og er ansvarlig for alle prosjekter knyttet opp mot navalmedisin og dekompresjonsfysiologi. Han har i flere år arbeidet tett med den Svenske marinen ved den Svenske Sjöstridsskolan i Karlskrona. Mikael Gennser har publisert en rekke vitenskapelige artikler og rapporter om dykking, ubåtmedisin og andre fysiologiske reaksjoner i ekstreme miljø. Han er en høyt anerkjent internasjonal ekspert på disse fagområdene. På dette webinaret vil Mikael Gennser fortelle om undersøkelser gjort ved bruk av oksygen etter dekompresjon fra luftdykking etter de svenske dykketabellene. Temaet er aktuelt ikke bare for luftdykking i Sverige, men vil også være aktuelt for både «vanlig» dykking og tech-dykking. Sett av tid, finn fram head-settet og koble deg på – dette blir bra!

Webinaret går på zoom – du logger deg inn ved denne lenken.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>